Over ons

Titan aanhangwagens

Juni 2024
Ons wagenpark is uitgebreid met drie Titan Hulco trailers en een Hapert trailer. Met deze uitbreiding kunnen wij voorafgaand aan een project de aanhangwagens laden met kozijnen en montagemateriaal, terwijl de andere aanhangwagens nog in gebruik zijn. 

DAF

Juni 2024
Vorig jaar hebben wij een DAF truck aangeschaft en helemaal opgeknapt. Nu is de DAF klaar voor gebruik en wordt deze ingezet om onder andere de Hoeflon C6 kraan te gebruiken bij projecten. 
 

Hoeflon C6 kraan

Januari 2024
Weer uitbreiding! Deze Hoeflon C6 kraan ondersteund het monteren van projecten met zware kozijnen en projecten op verschillende verdiepingen. De Hoeflon C6 heeft een hoge hijscapaciteit van maximaal 3000 kg en een maximale hijshoogte van 16 meter. Doordat de Hoeflon C6 erg compact is kan deze op veel plekken rondom uw woning komen.


Amco Veba kraan op Hapert Indigo aanhanger

Januari 2024
Deze combinatie bestaat uit een Hapert Indigo aanhanger met een Amco Veba kraan. Deze kraan wordt gebruikt voor projecten op verschillende verdiepingen. 

 

Compactkraan Hoeflon C1

Januari 2024
De compactkraan Hoeflon C1 kan door zijn afmeting en gewicht op de meest onbereikbare plaatsen komen. De compactkraan heeft een hijscapaciteit van 550 kg en is perfect voor het hijsen van zware kunststof producten. Door middel van een afstandsbediening wordt de Hoeflon C1 bediend. 

Rupsonderstel Hoeflon TC1

Januari 2024
Uitbreiding met de Hoeflon TC1! Dit rupsonderstel wordt gebruikt voor het verplaatsen van kunststof producten. De Hoeflon TC1 heeft een laag zwaartepunt en een nauwkeurige manoeuvrering.
 

Titan aanhangwagens

Januari 2024
Nieuwe 3-assige aanhangwagens!
Wij hebben bij Titan Aanhangwagens twee bestaande 3-assige aanhangwagens ingeruild voor vier nieuwe aanhangwagens. Deze aanhangers met een baklengte van ruim 6 meter worden gebruikt voor het verantwoord vervoeren van kunststof bouwmaterialen, kozijnbokken, steigermateriaal en tilhulpen/kranen. Met deze uitbreiding kunnen we nog efficiënter laden en lossen.

Veeg/zuigmachine en bedrijfsstofzuiger

November 2023
Deze Karcher machines zijn aangeschaft voor het netjes en opgeruimd houden van het bedrijf. 
 

Split units

Augustus 2023
Sinds augustus 2023 maken wij gebruik van split units om onze ruimtes in de zomer te koelen en in de winter te verwarmen. Een split airco is een warmtepompsysteem dat werkt op basis van koelvloeistof. Voor het koelen onttrekt de vloeistof de warmte uit de binnenruimte (via de binnenunit) en geeft die buiten weer af aan de buitenlucht (via de buitenunit). Bij het verwarmen gaat dit proces hetzelfde, alleen dan omgekeerd. 

Platen stelling

Augustus 2023
Deze platen stelling wordt gebruikt voor onze voorraad aan platen. 
 

Zonnepanelen

Maart 2023
We vinden duurzaam ondernemen belangrijk. In maart 2023 hebben we een zonnepark aangelegd bestaande uit 121 zonnepanelen. Dit levert ons jaarlijks 50.000 kWh op.

Kunststof stelling

Januari 2022
In januari 2022 bouwen we een stelling waar we onze gevel- en dakrandbekleding op kunnen slaan. Zo blijft het overzichtelijk en netjes. 


 

Nieuwe showroom!

Januari 2022
In plaats van spaanplaten beplakt met fotobehang, metselen we nu echte muren van bakstenen waarop we onze showroommaterialen monteren. En eenmaal klaar kunnen we bijna alles laten zien op het gebied van kunststof bouwproducten.

Benieuwd geworden naar onze showroom en wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs aan de Langgrousterwei in Easternijtsjerk en laat u verrassen en inspireren door alle mogelijkheden! De showroom is geopend op woensdagavond en zaterdagochtend. 

 

Draagarm stellingen

November 2021
Aan beide zijden van de loods bevinden zich draagarm stellingen. Hierin zijn gevelbekleding, lateien en hout opgeslagen. 


 

Stelling materiaal bakken

Oktober 2021
In oktober 2021 bouwen we deze stelling. Hierin komen alle bakken klaar te staan met alle benodigde kleine materialen voor de montage van de producten. 

Opnieuw uitbreiding

September 2021
VDB bestaat inmiddels bijna 15 jaar en het bedrijf blijft groeien. Begin 2021 is ook 1200 m2 niet meer genoeg en wordt de loods aan weerszijden uitgebreid. Met deze uitbreiding naar 1800 m2 hebben we niet alleen meer ruimte voor de opslag van materialen, maar ook de showroom wordt vernieuwd.

 
 

Smartlift SL608

Juli 2021
In juli 2021 schaffen we een Smartlift SL608 aan. Met deze Smartlift kunnen we op een verantwoorde manier grote kozijnen monteren. 

 

Rupsonderstel 1200R

Juni 2021
Om kozijnen eenvoudiger te verplaatsen en het tilwerk te verminderen, schaffen we een rupsonderstel aan. 

 
 

Mercedes Vito

Maart 2021
In maart 2021 wordt ons wagenpark uitgebreid met een Mercedes Vito. 

Mercedes Citan

Januari 2021
Naast de Mercedes Sprinters zijn we nu ook in het bezit van een Mercedes Citan. 
 

Hocker Polytechnik afzuiging

September 2020
In september 2020 is deze Hocker Polytechnik afzuiging aangeschaft. 

Airpress Compressor

Augustus 2020
Er zijn meerdere punten in de loods die aangesloten zijn op deze Airpress compressor. Zo kunnen we op verschillende plekken in de loods lucht afnemen. 
 

Beton storten

Juni 2020
In juni 2020 storten we beton aan de voorzijde van de loodsen. 

 

Linde Roadster 2,5 ton

Mei 2020
Om aan de duurzaamheid te werken, kiezen we voor een heftruc die elektrisch rijdt in plaats van op diesel. Vanaf nu werken we met een Linde Roadster.
 

Grotere deuren

Maart 2020
Na verloop van tijd komen we erachter dat de deur van 4,5 meter te klein is. We besluiten om in elke loods een grote deur met glas te plaatsen van 7 meter breed.
 

Inrichting magazijn klein materiaal

November 2019
Voor alle kleine materialen die gebruikt worden voor de montage van onze kunststof producten maken wij een overzichtelijk magazijn. 


 

Tweede Mercedes Sprinter

Augustus 2019
Vanaf augustus 2019 rijden we rond in een tweede Mercedes Sprinter! Doordat we nu twee Hulco Medax aanhangwagens hebben, wordt het ook tijd voor een tweede bedrijfswagen: een Mercedes Sprinter 319.

Hulco Medax aanhangers

Februari 2019
In februari 2019 schaffen we twee Hulco Medax aanhangers aan met een bakmaat van 6 meter. 
 

Mercedes Sprinter 319

Januari 2019
Vanaf begin 2019 rijden we ook rond in een Mercedes Sprinter! Doordat we nu grotere aanhangwagens hebben, wordt het ook tijd voor een grotere bedrijfswagen: een Mercedes Sprinter 319.

Robopac wikkelaar

Maart 2018
Met deze Robopac wikkelaar worden de kozijnen verpakt. 


 

Metaalbewerkings-machines

December 2016
In december 2016 schaffen we verschillende metaalbewerkingsmachines aan. Nu kunnen we zelf ijzer bewerken voor latijen en andere constructieven. 

Inrichting kantoor, kantine en toiletten

Oktober 2016
Een nieuwe loods op een nieuwe locatie betekent ook een nieuw kantoor! Zolang we bezig waren met de bouw, werkten we vanuit een tijdelijke kantoor unit. In 2017 zijn het nieuwe kantoor en de kantine klaar voor gebruik! In 2019 is er ook gewerkt aan nieuwe toiletten in de loods, zoals te zien is in onderstaande video. 
 

Inrichting loods en showroom

Maart 2016
De bouw van de loods is klaar en de loods kan van binnen ingericht worden. In het jaar 2016 zijn we hier veel mee bezig. Ook wordt de showroom in het voorste gedeelte van de loods ingericht met verschillende showmodellen. 

Een eigen nieuwbouw loods!

2016

In maart 2016 is het nieuwe pand aan de Langgousterwei klaar en verhuizen we voor de derde keer sinds onze oprichting. Het pand bestaat uit drie loodsen, waarin ook de showroom en het kantoor zitten. 

Nieuwbouwgrond klaar voor de bouw!

Oktober 2015
Er wordt hard gewerkt om de nieuwbouwgrond klaar te maken voor de start van de bouw. Eind 2015 is het zover en de bouw kan beginnen!

Vervolg nieuwbouwgrond klaarmaken voor de bouw

September 2014

 

6 Nieuwe aanhangwagens

Augustus 2014
In augustus 2014 worden 6 nieuwe Vlemmix aanhangwagens aangeschaft.

Nieuwbouwgrond klaarmaken voor de bouw

Mei 2012
Er moet nog veel werk verricht worden voordat de bouw van de nieuwe loodsen kan starten. In mei 2012 wordt de nieuwbouwgrond klaargemaakt voor de bouw. 


 

Shovel

December 2011
Onze eerste shovel is een feit!

Saneren bouwgrond

December 2011
Na het kopen van de bouwgrond in september 2011 moet de grond gesaneerd worden. De huidige grond is vervuild en door middel van het saneren wordt de verontreiniging van de grond beperkt en zoveel mogelijk ongedaan gemaakt. 
 

BSM zaagmachine

Augustus 2011
Een nieuwe zaagmachine!

Aanschaf bouwgrond

September 2011
Inmiddels zitten we al 7 jaar lang op een prachtige plek aan de Griene Wei in Easternijtsjerk, maar ook hier zijn we uit de voegen gegroeid. We nemen een grote beslissing en kopen een stuk grond op aan de andere kant van het dorp. Hier hebben we maar liefst 12000 m2 tot onze beschikking! De bouw van een nieuwe loods kan beginnen!
 

Gesloten aanhanger

December 2010
In december 2010 wordt deze gesloten aanhanger aangeschaft. 

Opel Vivaro

Juli 2010
Het bedrijf groeit en om meer werk te kunnen verrichten wordt onze derde Opel Vivaro aangeschaft. 

SsangYong Rexton

Oktober 2009
De SsangYong Rexton wordt toegevoegd aan ons wagenpark!
 

Eduard

April 2009
Nog een nieuwe aanhanger! Met behulp van deze aanhanger van het merk Eduard kunnen we nog meer kunststof producten naar onze klanten brengen. 

Opel Vivaro

April 2009
In april 2009 wordt onze tweede Opel Vivaro aangeschaft. 
 

Hancha

Oktober 2008
In oktober 2008 wordt het tijd om de Yale heftruck te vervangen. Hiervoor in de plaats komt een Hancha heftruck!

Een showroom

September 2008

Onze oprichting is nog niet eens zo lang geleden, maar het bedrijf gaat als een speer en opnieuw hebben we meer plek nodig. Ook willen we onze klanten voorbeelden kunnen laten zien van alle opties en mogelijkheden met kunststof, dus moet er een showroom komen. De oplossing is eenvoudig: we verhuizen naar de voorste ruimte in het pand waar we al in zitten. Dit is een grotere ruimte én er is plek voor een showroom en kantoor.


 

Onze eerste verhuizing

Januari 2008

In 2008 verplaatsen we alles naar een loods van 250 m2 aan de Griene Wei in het dorp Oosternijkerk, een kleine 5 kilometer verderop. We huren het achterste gedeelte van het pand en hier staan alle voorraden en materialen. Ruimte voor een kantoor is er niet, dat zit nog steeds thuis in Hantumhuizen.

Yale

Januari 2008
In januari 2008 wordt onze eerste heftruck aangeschaft, een Yale.
 

Steiger met aanhanger

September 2007
In september 2007 wordt deze steiger inclusief aanhanger aangeschaft. Een mooi hulpmiddel om kozijnen te monteren op bijvoorbeeld een eerste verdieping. 

Hulco Tridem

April 2007
Om onze kunststof producten naar onze klanten te brengen schaffen we een aanhanger aan. Vanaf nu is onze combinatie bestaande uit een Opel Vivaro met aanhanger Hulco Tridem op de weg te spotten. 
 

Opel Vivaro

Maart 2007
In het voorjaar van 2007 wordt de eerste bus aangeschaft: een Opel Vivaro. 

Oprichting

2007

In 2007 richt Johan van Driesum uit Hantumhuizen vanuit huis zijn bedrijf VDB Kunststofkozijnen op. Een schuur en zeecontainer dienen als opslagplek voor alle voorraden.