Over ons

Opnieuw uitbreiding

September 2021
VDB bestaat inmiddels bijna 15 jaar en het bedrijf blijft groeien. Begin 2021 is ook 1200 m2 niet meer genoeg en wordt de loods aan weerszijden uitgebreid. Met deze uitbreiding naar 1800 m2 hebben we niet alleen meer ruimte voor de opslag van materialen, maar ook de showroom wordt vernieuwd. In plaats van spaanplaten beplakt met fotobehang, metselen we nu echte muren van bakstenen waarop we onze showroommaterialen monteren. En eenmaal klaar kunnen we bijna alles laten zien op het gebied van kunststof bouwproducten. 

Benieuwd geworden naar onze showroom en wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs aan de Langgrousterwei in Oosternijkerk en laat u verrassen en inspireren door alle mogelijkheden! De showroom is geopend op woensdagavond en zaterdagochtend.

 

Smartlift SL608

Juli 2021
In juli 2021 schaffen we een Smartlift SL608 aan. Met deze Smartlift kunnen we op een verantwoorde manier grote kozijnen monteren. 
 

Rupsonderstel 1200R

Juni 2021
Om kozijnen eenvoudiger te verplaatsen en het tilwerk te verminderen, schaffen we een rupsonderstel aan. 

Mercedes Vito

Maart 2021
In maart 2021 wordt ons wagenpark uitgebreid met een Mercedes Vito. 
 

Mercedes Citan

Januari 2021
Naast de Mercedes Sprinters zijn we nu ook in het bezit van een Mercedes Citan. 

Derde heftruck

Mei 2020
In mei 2020 wordt een Linde heftruck aangeschaft. 
 

Tweede Mercedes Sprinter

Augustus 2019
Het wordt tijd voor nog een Mercedes Sprinter. 

Nieuwe bus!

Januari 2019
Vanaf begin 2019 rijden we ook rond in een Mercedes Sprinter!
 

Een eigen loods!

2016

In maart 2016 is het pand aan de Langgousterwei klaar en verhuizen we voor de derde keer sinds onze oprichting. 

Aanschaf shovel

December 2011
Onze eerste shovel is een feit!
 

Aanschaf bouwgrond

September 2011
Inmiddels zitten we al 7 jaar lang op een prachtige plek aan de Griene Wei, maar ook hier zijn we uit de voegen gegroeid. We nemen een grote beslissing en kopen een stuk grond op aan de andere kant van het dorp. Hier hebben we maar liefst 1200 m2 tot onze beschikking! De bouw van een nieuwe loods kan beginnen!

Een showroom

2009

Onze oprichting is nog maar 2 jaar geleden, maar het bedrijf gaat als een speer en opnieuw hebben we meer plek nodig. Ook willen we onze klanten voorbeelden kunnen laten zien van alle opties en mogelijkheden met kunststof, dus moet er een showroom komen. De oplossing is eenvoudig: we verhuizen naar de voorste ruimte in het pand waar we al in zitten. Dit is een grotere ruimte én er is plek voor een showroom en kantoor.

Aanschaf wagenpark

2009
Het bedrijf groeit en om meer werk te kunnen verrichten worden er nog twee bedrijfsbussen met aanhangwagens aangeschaft. 

Tweede heftruck

Oktober 2008
In oktober 2008 wordt het tijd voor een tweede heftruck.
 

Onze eerste verhuizing

September 2008

In 2008 verplaatsen we alles naar een loods van 250 m2 aan de Griene Wei in het dorp Oosternijkerk, een kleine 5 kilometer verderop. We huren het achterste gedeelte van het pand en hier staan alle voorraden en materialen. Ruimte voor een kantoor is er niet, dat zit nog steeds thuis in Hantumhuizen.

Eerste heftruck

Januari 2008
In januari 2008 wordt onze eerste heftruck aangeschaft!
 

Eerste bus

Maart 2007
In het voorjaar van 2007 wordt de eerste bus aangeschaft. Met deze bus en aanhangwagen konden de kunststof producten naar de klant gebracht worden om ze vervolgens te monteren. 


 

Oprichting

2007

In 2007 richt Johan van Driesum uit Hantumhuizen vanuit huis zijn bedrijf VDB Kunststof kozijnen op. Een schuur en zeecontainer dienen als opslagplek voor alle voorraden, maar al snel staan deze helemaal vol met materialen en ook op het erf is geen ruimte meer. Het wordt tijd om te verhuizen naar een groter pand!