Gevelbekleding

Gevelbekleding zorgt voor bescherming en een nieuw aanzicht van uw woning. Wij leveren en monteren duurzame kunststof gevelpanelen die nagenoeg geen onderhoud vereisen. Een groot voordeel voor u is dat de gevel hierdoor kostenbesparend is.

Vanuit het verleden worden veel natuurproducten, zoals hout, gebruikt als gevelbekleding bij woningen en gebouwen. Deze natuurproducten hebben als nadeel dat ze moeten worden onderhouden en geschilderd. Dit is een continu proces dat nooit stopt. VDB Kunststofkozijnen werkt daarom alleen met duurzame kunststof gevelpanelen die nagenoeg geen onderhoud vereisen en nooit geschilderd hoeven worden.

Montage van gevelbekleding
VDB Kunststofkozijnen brengt de gevelbekleding aan op een regelwerk om een natuurlijke ventilatie tot stand te brengen. Hierdoor blijven zowel de gevelpanelen als het gebouw zelf intact.

Viny Plus
Viny plus is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Viny plus panelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Bovendien blijft Viniplus jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud en bovendien is het rottingvrij. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaart.

Voor een overzicht van de gevelbekleding die wij kunnen leveren kunt u een kijkje nemen in de online brochure van Milin

Bijna alle kleuren en profielen op voorraad

Lees meer over:

Voorbeelden