Verschillende types

Dakgoot A

De A-goot is een strakke goot. Deze dakgoot is dankzij de montageflap snel en eenvoudig te monteren. De goot is gemaakt van glasvezel versterkt polyester, waardoor de dakgoot een lange levensduur heeft en onderhoudsarm is. Om de goot extra breedte te geven, kan er een plafond achter de goot worden geplaatst.

Dakgoot B

De B-goot is een strakke goot, welke in diverse kleuren leverbaar is. De dakgoot heeft een glad uiterlijk, maar heeft geen plastic uitstraling en glimt niet. Deze goot wordt, net als alle andere goottypes, op maat gemaakt en zoveel mogelijk prefab afgeleverd. De goot kan worden toegepast in renovatie en nieuwbouw, maar kan ook projectmatig worden ingezet.

Dakgoot Barok

Het goottype Barok is een strakke goot. De dakgoot kan bij renovatie, in nieuwbouw en in projecten worden toegepast. Ook deze goot is onderhoudsarm en hoeft nooit meer geschilderd te worden. Net als onze andere goten heeft ook deze goot een lange levensduur en is hij goedkoper dan betimmerde zinken goten.

Dakgoot B-special

Net als alle andere goottypes in de B-Special een goede vervanging van de traditionele betimmerde zinken goten. Ook zijn de kosten hiervan lager dan die van de traditionele goten. Een groot voordeel van polyester is dat het onderhoudsarm is: schilderen is niet meer nodig! Deze goot is door de eenvoudige montage praktischer in gebruik dan onze V-goot.

Dakgoot C

Modern en strak, dat is de C-goot. Door de wijze van produceren zijn er geen ontsierende beugels nodig om de goot te monteren. De beugels zijn onzichtbaar geïntegreerd, montage gebeurt door middel van een montageflap die verdwijnt onder de dakpannen. Hierdoor oogt het geheel strak en netjes.

Dakgoot EL-400

Het type EL-400 is het model dat bijzonder geschikt is voor toepassing bij jaren-30 woningen doordat ze extra breed zijn. Het heeft het authentieke uiterlijk dat bij deze woningen past. Ook voor de EL-400 geldt dat hij laddervast is, dat hij in diverse kleuren leverbaar is en door de montageflap snel en eenvoudig gemonteerd kan worden.

Dakgoot Gothiek

Deze goot heeft een klassiek uiterlijk en kan zowel met als zonder smetplank en gootklossen worden toegepast. Voor de eindschotafwerking zijn er verschillende mogelijkheden: een eindschot met profiel of een vlak eindschot. Hoekstukken kunnen worden gemonteerd ter plaatse van de kopgevels. De dakgoot is een sierrand tussen dak en gevel! Hebt u een herenhuis? Dan is deze goot bijzonder geschikt.

Dakgoot Klassiek

De naam van deze dakgoot zegt het al: dit type goot zorgt voor een klassieke uitstraling. Daardoor is dit type een goede keus wanneer u op zoek bent naar een dakgoot met een klassieke, landelijke uitstraling. Net als al onze goten wordt ook dit type op maat gemaakt, wat kostenbesparend is en de goot kan dankzij de montageflap snel worden gemonteerd. Een Klassieke polyester goot geeft uw woning status.

Dakgoot Nostalgie

Dit goottype is geschikt voor het vervangen van een bestaande mastgoot. Het goottype Nostalgie is erg geschikt voor combinaties met bijvoorbeeld smetplanken of gootklossen. Onze producten kunnen in diverse RAL- kleuren worden geleverd. Polyester goten hebben een hoogwaardige coating met zijdeglans. Hierdoor krijgt de goot geen plastic uitstraling en glimmen de goten niet.

Dakgoot Romantiek

Het goottype Romantiek heeft een landelijke uitstraling en is bij uitstek geschikt als passende goot voor bijvoorbeeld een boerderij. De goot, samen met een smetplank en gootklossen is een vaak gebruikte combinatie. Gootklossen in een afwijkende kleur maken het een mooi geheel. Dit goottype, met eventuele toebehoren, is een echte blikvanger aan uw woning!

Dakgoot V

De V-goot is net als de andere goten onderhoudsarm en milieuvriendelijk. Dit goottype heeft een flexibel systeem waardoor de hoogte en breedte variabel zijn. Toch wordt de V-goot zoveel mogelijk prefab aangeleverd. Ook is deze dakgoot, net als de ander modellen, laddervast en erg sterk doordat het materiaal geen weekmakers bevat. Hierdoor wordt een lange levensduur gegarandeerd.